jump legal overname

Overname

Met de overname van Deponeerjemerk.nl versterkt juridisch dienstverlener Jump Legal zijn online positie als merkenbureau.

Jump Legal biedt laagdrempelige online tools aan op verschillende juridische vlakken en is vooral gespecialiseerd in merkenrecht en registraties. Met merkenbureaus als Intellectueeleigendom.nl, MerkenSpot en Jump Trademarks staat het platform in de top-5 van bureaus met de meeste nieuwe registraties in de Benelux.

Deponeerjemerk.nl vormt vanaf 1 januari 2021 een nieuwe loot aan de stam en zorgt voor een verbreding van de klantenkring. Entertainmentadvocaat Michiel Steenhuis richtte het merkenbureau in 2011 op met een duidelijke onlinestrategie in een business die tot dan toe vrij traditioneel was. Steenhuis wil zich nu meer gaan focussen op zijn advocatenpraktijk. ,,Ik sta heel veel artiesten bij in binnen- en buitenland. Daar heb ik het ontzettend druk mee. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een geschikte overnamekandidaat”, vertelt hij. Die vond Steenhuis in Jump Legal, dat volgens hem qua vooruitstrevende online aanpak goed bij zijn bureau past. Daarnaast was het voor hem een mooie bijkomstigheid dat Deponeerjemerk.nl als zelfstandig label kan blijven voortbestaan. Zijn collega Marieke Huysmans verhuist samen met Deponeerjemerk.nl mee naar Jump Legal en blijft het vertrouwde gezicht voor klanten.

Bij Jump Legal spelen de merkenbureaus een belangrijke rol in de snelle groei van de afgelopen vier jaar. De juridisch dienstverlener legt merken vast voor een breed scala aan bedrijven, van startups tot scale-ups, van de slager om de hoek tot multinationals. In de Benelux en verder in alle landen en werelddelen, ook in de VS of Azië. Naast die registratie levert Jump Legal alle benodigde juridische bijstand en spant het zo nodig procedures aan als merken worden gekopieerd of te veel op elkaar lijken. ,,De overname van Deponeerjemerk.nl is een strategische, die past in het plaatje om verder te groeien en onze portfolio uit te breiden. Na het eerste gesprek met Michiel bleek dat we veel gemeen hadden en hebben we snel geschakeld”, zegt eigenaar Maarten Koolen.

Merk checken?

Krijg direct gratis een inschatting van de kansen op een succesvolle merkregistratie.