Over ons

Merkenbureau deponeerjemerk.nl

Deponeerjemerk.nl is onderdeel van Advocatenkantoor Steenhuis; een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in merkenrecht, auteursrecht en entertainmentrecht.

Merk het verschil!

Michiel Steenhuis

Michiel is de eigenaar en oprichter van deponeerjemerk.nl. Hij is inmiddels bijna 20 jaar advocaat en gespecialiseerd in auteurs- en merkenrecht. Michiel geeft graag praktisch juridisch advies. Geen eindeloos juridisch jargon, maar pro-actief meedenken met de klant. Denken in oplossingen en niet in problemen en uiteraard juridisch inhoudelijk als het moet. Michiel is naast advocaat ook actief in de muziekindustrie als eigenaar van mymusic.support. Typisch Michiel? Enthousiast, ondernemend en wil graag helpen.

Marieke Huysmans

Marieke is jurist én heeft een horeca-hart. Naast haar werk bij deponeerjemerk.nl heeft ze een eigen bedrijf waar ze allerlei zaken regelt voor evenementen, zoals catering, styling en productie. Een echte duizendpoot. Ook in de merkenrechtpraktijk kan ze haar ei kwijt. Doen en denken met oog voor belang van de klant. Typisch Marieke? Vrolijke aanpakker, doorzetter en sportief ingesteld.

Bo Backbier

Bo zit in de laatste fase van haar rechtenstudie in Amsterdam en specialiseert zich in het intellectuele eigendomsrecht. Met haar achtergrond in de muziek brengt Bo creatieve prestaties en merkenrechtelijke kwesties met plezier samen. Bo bijt zich graag vast in complexe vraagstukken en deinst voor hard werken niet terug. Overtuigd dat gastvrijheid niet alleen thuishoort in de horeca, hecht Bo veel waarde aan een gemoedelijke relatie met de klant. Typisch Bo? Creatief, doordacht, eigenwijs en inlevend.

Mira Steenhuis-Daalhuizen

Is de vrouw van …. en nog meer. Zij heeft deponeerjemerk.nl opgestart in 2011. Als marketeer zag zij kansen om een merkregistratiebureau op te richten dat anders dan anders werkt. Een gematigde bureaufee, transparantie, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Mira bemoeit zich nog steeds met de voorkant van deponeerjemerk.nl zoals de website en campagnes. Daarnaast werkt zij op interim basis als (trade) marketing manager voor diverse bedrijven. Typisch Mira? Het kan altijd beter.

Merknaam checken?
Gebruik de merkchecker!

Door de Merkchecker te gebruiken ontvang je direct een inschatting van de kosten en je kansen op een succesvolle merkregistratie.