Over ons

Merkenbureau deponeerjemerk.nl

Merk het verschil!

Marieke Huysmans

Marieke is jurist én heeft een horeca-hart. Naast haar werk bij deponeerjemerk.nl heeft ze een eigen bedrijf waar ze allerlei zaken regelt voor evenementen, zoals catering, styling en productie. Een echte duizendpoot. Ook in de merkenrechtpraktijk kan ze haar ei kwijt. Doen en denken met oog voor belang van de klant. Typisch Marieke? Vrolijke aanpakker, doorzetter en sportief ingesteld.

Amanda Van Werkhoven

Amanda heeft ruim 10 jaar ervaring als merken- en modellengemachtigde. Zij heeft in die jaren bij grote en kleine merkenbureaus gewerkt.

Ze is specialist in het vinden van vriendschappelijke oplossingen met tegenpartijen als bezwaar wordt gemaakt, maar is juist ook een ster in het vinden van de juiste argumenten om cruciale zaken te winnen.

Tycho Adriaans

Tycho is begonnen als jurist aan de Amsterdamse Zuid-as en daardoor zowel bekend met het werken voor een advocatenkantoor als voor een merkenbureau.

Tycho deponeert voornamelijk internationale merken en werkt daarbij voor start-ups, scale-ups en multinationals.

Daarnaast is hij onze topper op gebied van het bewaken van merken waarbij hij sommaties stuurt of opposities indient als dat nodig is om merkinbreuk tegen te gaan.

Juan Weijers

Juan is merkenspecialist en een van onze professionals die je leert kennen als je jouw merk laat onderzoeken. Hierbij onderzoekt hij wat de mogelijkheden zijn voor elk land ter wereld je maar wilt registreren.

Hierbij bekijkt hij of merken beschikbaar zijn, maar ook of voldaan wordt aan alle vereisten om succesvol te kunnen registreren.

Dennis Wilke

Dennis gaat jou helpen als je iemand wil aanspreken vanwege merkinbreuk, maar zeker ook als je aangesproken wordt door iemand of als je in een oppositieprocedure terechtkomt.

Met zijn ervaring is hij een van onze specialisten op dit gebied en werkt hij het liefst naar een vriendschappelijke oplossing toe. Mocht dat niet haalbaar zijn of wil je gewoon streng optreden, dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven en passen we de strategie aan.

Frank Schouten

Frank is gespecialiseerd in alle logistiek op gebied van merkbewakingen, merken verlengen en optimaliseren van de beschermingsomvang van merken. Hierbij ondersteunt en adviseert hij het team, zodat het gehele proces super soepel verloopt en organisaties een prettige klantervaring beleven.

Lisa de Jong

Lisa is uiterst nauwkeurig en daarom specialist op gebied van indienen van merken en vernieuwingen. Ook zorgt ze ervoor dat alles rondom jouw merken administratief in orde is, zodat je de beste bescherming krijgt en deze behoudt.

Peter Paauw

Peter is voornamelijk betrokken op de achtergrond. Hierbij verzorgt hij administratieve taken en geeft hij sturing aan de afdeling finance, waardoor de front office haar taken super soepel kan laten verlopen en organisaties op een prettige manier kunnen samenwerken met ons.

Maarten Koolen

Maarten is binnen ons team actief op gebied van merkonderzoek, maar ook betrokken bij soepele onboarding van nieuwe klanten waarbij wordt bekeken wat een organisatie nodig heeft om de beste bescherming te genieten.

Hierbij vindt hij altijd een lekkere balans tussen juridisch volledig dichttimmeren en de juiste kansen en risico’s durven nemen als ondernemer.

Merk checken?

Krijg direct gratis een inschatting van de kansen op een succesvolle merkregistratie.