Internationaal

Kosten per merkdepot via WIPO voor diverse internationale landen voor 10 jaar.

Basistarief

x aantal klassen

Afhankelijk van aantal landen

Tarief WIPO
(Internationaal merkenbureau)

+

€ 500

Tarief deponeerjemerk.nl

Optioneel

meer dan x klassen

Afhankelijk van aantal landen

Tarief WIPO
(Internationaal merkenbureau)

+

€ 0

Tarief deponeerjemerk.nl
  • Bij een Internationaal depot kies je ervoor om in afzonderlijke landen je merk te deponeren. Dit kunnen ook afzonderlijke Europese landen zijn, bijvoorbeeld omdat een EU depot weinig kans van slagen heeft en het verstandiger is om jouw merk in de belangrijkste Europese landen te deponeren. Prijzen zijn daarom altijd op aanvraag: mail of bel 073-6139666.
  • Basistarief: dit is een standaard tarief vanuit het Internationaal merkenbureau (WIPO) dat je voor x aantal klassen sowieso kwijt bent. Het aantal klassen dat onder het basistarief valt verschilt per land. Bij meer dan x klassen krijg je een extra toeslag per klasse.
  • deponeerjemerk.nl hanteert 1 basistarief voor het deponeren van woord- en gecombineerde woord/beeldmerken, ongeacht het aantal klassen! In het basistarief is merk-onderzoek en -advies inbegrepen. Tarieven voor het deponeren van een zuiver beeldmerk kunnen iets afwijken. Dat komt met name omdat het onderzoek naar identieke of gelijksoortige beeldmerken complexer en duurder kan zijn. Neem hiervoor contact met ons op per mail of bel 073-6139666.
  • Bedragen gelden per depot. Als je meerdere depots wilt, bijvoorbeeld een apart woord- en apart woord/beeld-merk, dan geldt voor het 2e depot 25% korting op het tarief van deponeerjemerk.nl! Voorwaarde is dat het woord- en woord/beeld-merk bij elkaar horen en bij dezelfde overheidsinstantie gedeponeerd worden.

Verdere toelichting kosten merkregistratie.

Controleer of je merknaam beschikbaar is