Merkenbureau deponeerjemerk.nl

Deponeerjemerk.nl is onderdeel van Advocatenkantoor Steenhuis; een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in merkenrecht, auteursrecht en entertainmentrecht.

Merk het verschil!

  • Wij zijn een no-nonsense merkenbureau.
  • Wij houden van snelheid, duidelijkheid en praktische adviezen.
  • We proberen onze overheadkosten laag te houden door overbodige toeters en bellen te vermijden en dit vertaalt zich in onze scherpe tarieven, dus: “Geen Fratsen”!
  • Dit doet uiteraard geen afbreuk aan onze professionaliteit. Sterker nog, onze expertise ligt volledig op het terrein van merkenrecht en wij kunnen je ook bijstaan bij merkconflicten, zoals bijvoorbeeld merkinbreuk.

Overtuigd of wil je je nog laten overtuigen? Vraag een gratis 1e advies aan!

Michiel Steenhuis

Michiel Steenhuis is de eigenaar en oprichter van deponeerjemerk.nl. Hij is inmiddels 15 jaar advocaat en gespecialiseerd in auteurs- en merkenrecht. Michiel geeft graag praktisch juridisch advies. Geen eindeloos juridisch jargon, maar pro-actief meedenken met de klant. Denken in oplossingen en niet in problemen en uiteraard juridisch inhoudelijk als het moet. Michiel is naast advocaat ook actief in de muziekindustrie als mede-eigenaar van het entertainmentbedrijf Press Play.